Talang-semifinalisten Rezdar Bakri spelade in reklamfilm på Kvarnholmen

Basketplanen på norra kajen på Kvarnholmen i Nacka har använts i många reklamfotografier och -filmningar.

Nu var det dags för Rezdar Bakri, känd från Talang och som nu sysslar med humor, musik, dans och fitness, att spela in en dansant reklamfilm.

View this post on Instagram

När jag var 15 år och sökte efter en passion i livet stötte jag på steeetdance. . Specifikt: Popping... . Det började som en hobby och jag ville egentligen bara få min egna identitet och kunna imponera på andra. . Men det blev en passion. . Jag visste inte då att jag skulle resa runt världen, tävla mot världskända dansare... . Bli fyrfaldig finalist i skandinaviska mästerskapen "Streetstar". . Undervisa i de största dansinstituten i Skandinavien. . Komma till Semifinal på Talang! . Idag har jag en av världens största dansprofiler på TikTok med över 1,3 miljoner följare... . Folk är snabba på att säga till mig vad jag bör och inte bör göra: . "Satsa inte på dansen det finns inga pengar i det". . "Ska du syssla med Fitness, konkurrensen är för hög" . "Det är försent att börja med humor på Instagram" . Följ din magkänsla. Var dig själv. Jobba hårt. Så kommer du hamna där det är menat att du ska hamna. . Men, min resa har bara börjat... . Vad är en hobby du vill prova på men inte vågat ta steget? Hade varit intressant att höra 😊 . (Outfit från: @myproteinse använd koden "REZDARMP" och få 20% rabatt på hela sortimentet)

A post shared by R E Z D A R (@rezdar) on

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s