Fred’s kitchen i Henriksdalshamnen kastar handduken

30 juni var sista dagen för Fred’s kitchen på Jan Inghes torg i Henriksdalshamnen.

Det blir ett nytt restaurangkoncept som flyttar in i lokalerna. ”Men saknar man oss kan man alltid komma till Idre och Himmelfjäll nästa vinter där vi öppnar i December eller till någon av bilarna på stan. Tack för denna tid!”, skriver ägarna på Facebook.

Det är därmed det tredje matstället på adressen sedan 2010. ”Det var tråkiga nyheter! Vi har uppskattat er jättemkt 👏🏻👍🏻 Lycka till vidare, nu får vi boka en resa till Idre 😄”, skriver en av gästerna.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: