Papa Dee & Paolo Mendonca uppträder på Kvarnholmens dag

24 augusti hålls årets Kvarnholmens dag. Bland artisterna finns Paolo Mendonca och Papa Dee som kommer uppträda klockan 15:00 på Coops parkering och klockan 19:00 på Don bar.

Paulo Medonca har en lång internationell karriär bakom sig och sålt hundratusentals skivor samt turnerat bl.a. med storheter som Tina Turner och Peter Gabriel. Som Sveriges funkrockskung har han flera odödliga hits från 90-talet som Just in case, Respect, If you want my love.

Papa Dee som sedan sent 80-tal tagit genrer som hip hop, reggae, dancehall och soul/funk upp på hitlistorna och in I vardagsrummen med hits som First cut is the deepest, Island rock och the Journey. Pappa Dee är originalmedlem i the Stonefunkers och har också turnerat över hela världen med New York bandet the Brooklyn Funk.

Papa Dee & Paolo Mendonca

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: