Kärlek på Svindersvik – minimusikal & middag 1-5 juni

Kärlek på Svindersvik heter middagsshowen som 1, 2, 3, 4 och 5 juni 2021 Svindersviks brygghus i Nacka bjuder på tillsammans med Stockholms Teateria med bidrag från jubileumspotten för att fira att Nacka kommun firar 50 år.

Stockholms Teateria spela Kärlek på Svindersvik, en minimusikal om att känslorna att vara kär. I pjäsen får du träffa kärlekstörstande Nell, Parislängtande Cecilia och Nackaälskaren Pontus. De ackompanjeras av trubaduren Togge Tornado. Musiken är en blandning av nyskrivet, omskrivet och lånat av välkända Nackaartister.

Föreställningen är drygt en timme lång. Den börjar klockan 18:00 och slutar klockan 20:30.

Den spelas utomhus (väderberoende!). I föreställningen medverkar Frida K Eriksson, Åsa Karlin, Fredrik Lexfors och Matti Norlin.

Biljetter till Kärlek på Svindersvik

Biljetter kostar 395 kronor och bokas på kulturbiljetter.se. Begränsat antal biljetter (endast 40 stycken per föreställning).

I biljettpriset ingår dessutom förrätt, grilltallrik och efterrätt. Det kommer också finnas bar under kvällen med öl och vin.

Kärlek på Svindersvik

Teater på Västra Sicklaön

För övrigt har det här med teater en längre tradition i våra trakter. Förutom att Dramaten och Operan har sina ateljéer i Gäddviken, där man även höll olika föreställningar, så fanns det en Klippans friluftsteaterDanviksklippan 1923 till 1942 under ledning av Elis Ellis, Siegfried Fischer och hans bror Arthus Fischer.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: