Granne i Saltsjöqvarn ställer ut i Dieselverkstan

4 december 2010 till 9 januari 2011 är det vintersalong på Dieselverkstan / Nacka konsthall. Nackas konstnärer, etablerade och oetablerade, ställer ut max två verk var, däribland finns också grannen Ingegärd Bergsten som bor inom BRF Utsikten 1 i Saltsjöqvarn.

Konstnären Ingegärd Bergsten (bild: facebook.com)

Utställningen ingår i Nacka Konstförenings initiativ ”Årets Nackakonstnär”. Nackabor fick lämna in sina alster. En jury valde ut vilka som skulle ställas ut. Nu kan besökarna antingen via hemsidan eller en röstlåda i Dieselverkstan rösta på vem som ska få titeln ”Årets Nackakonstnär”.

Ingegärd är född i Helsingborg. Hon visar två verk utförda i tempura.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: