Elektroniktjuvar härjar i Saltsjöqvarn, reningsverket och Finnbodaberget

Enligt Nacka Värmdö Posten har Elite Hotell Marina Tower i Saltsjöqvarn, Henriksdals reningsverk och seniorboendet på Finnbodaberget fått besök av tjuvar på senaste tiden.4 mars larmades polisen efter att någon har stulit en projektor från Elite Hotel Marina Tower. Tre männen misstänktes och vid halv nio-tiden på morgonen fördes en person misstänkt för stölden till polishuset. >> Läs NVP:s notis

Seniorboendet på Finnbodaberget bakom Danvikshem har en egen filmklubb för sina boende

Två dagar innan upptäckte man att Finnbodabergets hemmabioanläggning med förstärkare, dvd-spelare, högtalare och projektor saknades. Skador på dörren till expeditionen, där anläggningen förvarades, påträffades. >> Läs NVP:s notis

Två veckor innan var det inbrott på Henriksdals reningsverk, där tjuvarna tog ett tiotal elmaskiner med sig, bland annat borr- och slipmaskiner. >> Läs NVP:s notis

Kanske det finns ett samband mellan stölderna?

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: