Frontalkrockad flyttbil håller på att proppa igen Kvarnholmsvägen

Kvarnholmsvägen mellan Henriksborg och Henriksdalsberget i höjd med parkeringshuset som har fått titeln Nackas fulaste hus, används flitigt av turistbussar, lastvagnar och Nacka kommuns avfallsentreprenörer som parkering.

Krockad flyttbil på Kvarnholmsvägen, NackaBland fordonen som parkerar där regelbundet finns också en skrotig flyttbil, där man först har lagt en massa saker bakom hjulet för att inte röra sig bakåt av sig själv under parkeringen.

Men nu verkar någon ha krockat med flyttbilen. Fordonet har också flyttat på sig bakåt och smalat av vägen så att bussar och bilar nästan inte kommer förbi. Polisen har markerat fordonet, men verkar inte tänka flytta på den.

Antagligen kommer fler krockar att följa.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: