Internetworld intervjuade Konstantin C Irina om min roll som webbspecialist

Jag fick driva på utvecklingen. Så heter internetmagasinet Internetworlds artikel som bygger på en intervju med mig om hur jag fick fick kämpa för att företaget jag jobbar på skulle ta sociala medier mer på allvar, samtidigt som jag själv utvecklades och likaså mina kolleger.

Konstantin Cosmin irina på Biblioteksgatan i Stockholm
Konstantin Cosmin irina på Biblioteksgatan i Stockholm (bild: Margareta Hed)

“Man var helt oförberedd här och hade stängt av tillgången till sociala medier. Det var inte ens möjligt rent tekniskt. Det fick jag driva på. Vi har gått från noll till 40, men vi har en bit kvar”, säger jag till Internetworld om hur det var när jag började på SCA i februari 2009.

>> Läs hela artikeln om mig, Konstantin C Irina i tidningen Internetworld

SCA, Svenska Cellulosa Aktiebolaget är världens tredje största hygienbolag med varumärken som Libresse, Libero, Tork, TENA och Edet. SCA är även Europas största privata skogsägare och i topp tre bland förpackningsföretag. Jag jobbar med koncernens webbplats sca.com och företagets närvaro i sociala medier, exempelvis facebook.com/SCA.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: