Henriksdalsberget har fått sin officiella sida på Facebook

HENRIKSDALSBERGET | Fritidsgården Glada Henkan, proggbandet Svensk Pop, hiphop-duon Cedd & Jeff, rapparen Max Peezay, BRF Svindersvik, Henriksdalsbergets FF m.fl. har egna sidor på Facebook. Men det är inte förrän nu som hela Henkan har fått en officiell samlingsplats på Facebook.

Henriksdalsberget på Facebookfacebook.com/Henriksdalsberget administreras av mig, Perikles Ladopoulos Nalbantis och Mattias Qvarsell. Hör av dig om också vill vara administratör. Gärna fler tjejer, veteraner och ungdomar i teamet!

Vi kommer att uppdatera sidan med nyheter från henriksdalsberget.se, Glada Henkans fritidsgård, fotbollen på Henkan och annat. Bidra gärna med dina egna likes, inlägg, bilder, filmer, länkar och annat!

Tipsa gärna familj, grannar, kolleger och kompisar om sidan! Om du har en egen sida på Facebook, så kan du ”gilla” sidan därifrån.

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: