Varning för Elite Hotel Marina Towers uteservering på måndagar – noll koll!

SALTSJÖQVARN | Vi brukar besöka Elite Hotel Marina Towers bar och dricka en mycket läskand alkoholfri cocktail som heter Fruity Fizz. Men på måndagar hänvisas man till uteserveringen.

image
Så ska en Fruity Fizz se ut

Där hamnade vi idag och beställde det i utomhusbaren. Kyparen / bartendern kände inte igen drinken men hovmästaren eller vem det var informerade bartendern om hur cocktailn ska mixas.

Mycket snabbt kom han med två glas som är mistänktsamt i sig eftersom det tar tid att få ihop cocktailn. Glaset innehöll en grå sörja i botten och en massa is på det. Det smakade bara sirap med en sur eftersmak i gomen.

Jag informerade kyparen när han skulle ta betalt sina 55 kronor var om att det inte är samma drink. Men han sade att han följde chefens anvisningar, och gick.

Vi försökte dricka sörjan men det gick bara inte. Så vi lämnade de fulla glasen och lämnade våra platser. Jag påpekade återigen för kyparen att det var något fel på cocktailn. Han bara gjorde en min om att han inte bryr sig.

Så Elite Hotel Marina Towers uteservering garanterar varken kvalité eller servicekänsla när man påpekar fel.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

2 reaktioner till “Varning för Elite Hotel Marina Towers uteservering på måndagar – noll koll!”

  1. Måndagen var tydligen ingen bra dag för restauranten heller vad jag förstått från grannar som åt middag där och som säger att det kommer nog att dröja ett bra slag tills de återkommer. Kanske har de turist syndromét nu och tror att alla besökare är engångbesökare och då spelar det ju ingen roll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: