Twitter tillfälle att snacka med Pernilla Wahlgren, journalister, politiker och grannar

Mitt konto på mikrobloggtjänsten Twitter, nämligen twitter.com/VastraSicklaontwitter.com/VastraSicklaon har förvisso bara 180 följare men bland dessa finns allt från musiker och journalister till komiker och politiker.

Bland politikerna finns moderaten Anna Kinberg Batra, miljöpartisten Pernilla Stålhammar, Nackamoderaterna, Miljöpartiet i Nacka, sossen Mattias Qvarsell, Hediye Guzel från vänsterpartiet, Spritpartiet och moderaten Linda Norberg.

Bland kulturskaparna finns Sofia Vokalensemble, komikern David Batra, dj Disa Sofia Sjöstrand, kläddesignern Kristine af Närike, rapparen Penga Per och basisten Karl Händel.

Bland journalisterna finns Hasse Shimoda från HäntExtra, Elina Lundberg från Södermalmsnytt, Mattias Sävenstrand från Mitt i Nacka, TTs nöjes- och kulturredaktion, Fredrik Sjöshult från Expressen, Niklas Svensson från Expressen, Daniel Lagerqvist från Expressen, Nina Hedlund från PharmaOnline, Sjöstadsbladet, Tobias Larsson från Svenska YLE, Jörgen Löwenfeldt från Nacka Värmdö Posten.

Bland företag och organisationer finns Stockholm Vatten, Fastighetsägarna och Arla Sverige.

image

Ett kort Twitter-meddelande som jag fick av schlagerartisten Pernilla Wahlgren

Kommentera