Biltjuv slog till mot Saab 9000cs i Finnboda

FINNBODA | I dagarna blev en Saab 9000cs, reg PFL 164 stulen i Finnboda när ägaren var bortrest i några dagar.

”Hittad? Ring polisen eller droppa ett sms 070-746 99 00. Tyvärr ingen hittelön denna gång dock. Lågt värde på bilen. Men ni kanske får en puss av syrran. Hon är söt ;-)”, står det på mekanika.se.

Se hela inlägget om den stulna bilen

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

2 reaktioner till “Biltjuv slog till mot Saab 9000cs i Finnboda”

  1. I måndags morse 9/7 vid ca. 04.40 passerade jag och min familj Gäddviken och parkeringen vid Svindersviks båtklubb. Vi såg då en man stryka omkring där och känna på dörrhandtagen till några bilar. Vid den tidpunkten kändes det enbart som att han var ute i oärliga syften så vi vände och åkte ett varv för att se vidare vad han tog sig för. Han smet då in i ett buskage vilket gjorde det hela än mer misstänkt. Vi ringde därför polisen och anmälde vad vi sett varpå de skulle hålla koll. Om den här bilen stals efter den tidpunkten så har vi ett signalement på mannen vi såg om det kan vara till nån hjälp? Otroligt tråkigt att det ska behöva hända, det gäller att vara än mer vaksam i semestertider!

  2. Tyvärr lätt att både öppna och starta utan nyckel. En favorit bland biltjuvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: