Röda katten Dante försvunnen sedan 8:e juni

HENRIKSDALSHAMNEN | Dante försvann oväntat och ovanligt från Sickla udde i Hammarby sjöstad. Han har inte synts till sedan den 8 juni.
Så här söker ägaren efter katten på Facebook och på andra ställen:

Många av er tänker att han är katt och katter gör så, men Dante har aldrig tidigare varit borta på sina 10 år. Någon gång vid 5 tiden på eftermiddagen Lördagen den 8 juni sågs han senast på sin gård och han är aldrig ute mer än någon timme, men denna gång kom han inte tillbaka.

Det är inte hans vanliga beteende och jag oroar mig att något hemskt kan ha hänt. Det enda jag vet med all säkerhet att det inte är likt Dante och det är därför jag oroar mig så pass mycket nu. Om ni får syn på honom runt Sickla udde området i Hammarby Sjöstad eller närliggande områden tveka inte att kontakta mig dygnet runt. (har utvidgat sökarean nu så alla områden är tänkbara)

image

BESKRIVNING
Dante är orange tigrerad, hög och slank, mycket korthårig, lång svans med vitrandig tipp och stora öron. Han ser ut som en orientalisk blandras. De kallas för Europé .

Han är både öronmärkt och chippad. (öronmärkningen svår att tyda). Han har en liten kal fläck på bakre lårparti/höft svarta pigment fläckar i mun och några svarta morrhår bland sina vita. Han är något hjulbent framtill.

Lystrar mycket till vissling. Han är kastrerad, försäkrad och polisanmäld.

OBS!! Dante är uppvuxen och uppfostrad av 4 polarhundar och mycket van och orädd för hund. Ibland inte bra för hans eget bästa. GÅ EJ FRAM MED ER HUND!

Han är eftelyst överallt hos alla katthem,grupper,sidor och andra annons sajter på nätet. Lappar är uppsatta överallt och sökandet har pågått dygnet runt.

Ring gärna polisen direkt om han syns till på 11414 de har mina uppgifter eller ring/maila mig direkt på santarc@live.se 0707661650 DYGNET RUNT! Se gärna även gruppen https://www.facebook.com/groups/Dantesson/

Om ni vill hjälpa mig hitta dante kan ni skriva ut lappar från gruppen och sätta upp i erat område. Eller fota och mmsa direkt om ni tror er se honom.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

En kommentar till “Röda katten Dante försvunnen sedan 8:e juni”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: