Thailändsk Siam-iam foodtruck besökte Kvarnholmen

Siam-iam foodtruck serverar thailändsk mat från sin food truck

Thailändska Siam-iam foodtruck besökte i fredags Mjölnarvägen på Kvarnholmen där du kunde köpa hem thailändsk mat.

Siam-iam foodtruck har fem rätter på menyn där du väljer själv protein från kyckling, biff, fläsk (svenskt kött) eller tofu för vegetarianer och veganer. På Siam-iams meny finns bland annat en soppa med kokosmjölk, en risrätt och massman curry.

I fredags besökte Siam-iam foodtruck Kvarnholmen och stannade vid hissen Vertikalen på Mjölnarvägen. “The food was so delicious!” och “Så gott och fräscht, hela familjen var nöjda”, skrev grannar på Facebook.

facebook.com/Siamiamthaifoodtruck/ kan du fråga om de kommer tillbaka. De har bara öppet på vardagar, typ efter 16:30. Annars har vi en hel del andra caféer, restauranger och pizzerior i Henriksdal, Finnboda och Kvarnholmen.

Siam-iam foodtruck serverar thailändsk mat från sin food truck
Siam-iam foodtruck serverar thailändsk mat från sin food truck

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: