Don Felice-grundarna och Daniel Rosenfors från Nackapolarna kan bli Årets Nackabo

Nu kan du fram till 27 november rösta på tre profiler som har betytt mycket för våra trakter på västra Sicklaön: Felicia Arvidsson och Felix Fylking som driver Don Felice på Kvarnholmen samt Daniel Rosenfors som gör en insats på våra gator inom Polarna Nacka.

Årets Nackao är ett samarbete mellan Nacka kommun, Nacka Värmdö Posten och Nacka Forum för att belöna någon som har gjort något extra fint för kommunen. Själv vann jag utmärkelsen 2008 efter att ha blivit nominerad av Liberalerna, Hyresgästföreningen och Hembygdsföreningen-

Daniel Rosenfors

Polarna Nacka är en del av Ungdomsteamet och kommunens uppsökande sociala fältarbete. Ungdomssamordnarna rör sig, tillsammans med polarungdomar, ute bland ungdomar under helgkvällar för att skapa trygghet.

Daniel började 2016 i Ungdomsteamet dit han sökte många gånger. “Jag älskar detta jobb eftersom jag vill hjälpa andra. Det är också ett privilegium att få göra det jag gör med alla fantastiska kollegor som är lika engagerade”, säger han.

Om du vill hjälpa Daniel och Polarna Nacka så kan du ringa/smsa på tel. 0704317730 och lämna ett tips. Det går också bra skicka via Messenger om du vill komma i kontakt med Ungdomsteamet/Polarna.

Du har säkert sett Daniels inlägg på Facebook-gruppen Kvarnholmen och Vi på Henriksdalsberget om kvällarna som Polarna Nacka är ute på våra gator.

Daniel Rosenfors, ungdomssamordnare på Nacka Polarna
Daniel Rosenfors, ungdomssamordnare på Nacka Polarna

Felicia Arvidsson och Felix Fylking

Felicia och Felix har jag presenterat tidigare när jag uppmanade dig ett nominera dem till Årets Nackabo. Ett tips som flera verkar ha följt.

De driver restaurangen Don Felice, matstället Lilla Don och även Don Bar på sommaren.

Felix och Felicia på Lila Don
Felix och Felicia på Lila Don

Så här röstar du

Samtliga nominerade finns på nacka.se. Du röstar senast 27 november på

  • nacka.se
  • via mail på aretsnackabo@nacka.se
  • eller i något av de röstbås som finns utplacerade i Nacka Forum, Nacka stadshus, Dieselverkstaden samt i Fisksätra-, Orminge-, Saltsjöbaden- och Älta centrum.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: