Nacka Företagarträff: Marina Tower finalist i Årets Mötesplats

Nacka Företagarträff har valt Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqcarn som finalist i Årets Mötesplats. Nacka Företagarträff utser vinnaren 23 feb.

Nacka Företagarträff – vad är det?

Nacka Företagarträff arrangerats varje år sedan 1994. Träffen drivs utan vinstsyfte i ett samarbete mellan Nacka kommun och Företagarna Nacka Värmdö.

Arrangörerna arbetar ideellt med att förverkliga idén om en livaktig mötesplats för att stimulera kontakten, idéutbytet och affärerna för det lokala näringslivet.

Nacka Företagarträff hålls på NackaStrandsmässan  på adress Augustendalstorget 6 i Nacka Strand.

Nacka Företagarträff hålls på NackaStrandsmässan
Nacka Företagarträff hålls på NackaStrandsmässan

Finalisterna i Årets Mötesplats

Den slutgiltiga vinnaren i Årets Mötesplats utses av en jury och presenteras under prisutdelningen på Nacka Företagarträff den 23 februari, klockan 16:00.

Finalisterna 2023 i Årets Mötesplats är:

  • Elite Hotel Marins Tower i Saltsjöqvarn
  • Clarion Collection Hotel Tapetfabriken
  • Kajen Nacka Strand

“I en urban skärgårdsmiljö, som gränsar till huvudstaden, finns platsen som både andas kontinuitet och utveckling. En plats för möten i stort eller litet format. En plats för själen i en levande spamiljö. En plats för hjärtat och magen där maten förenar och gör mötet fullkomligt”, står det i Nacka Företagarträffs motivering för Marina Tower.

Elite Hotel Marina Tower

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

%d bloggare gillar detta: