Klart: Buss 53 byter sträckning from midsommar

Nu är det beslutat: SL-busslinjen 53 behåller sin sträckning mellan Henriksdalsberget och Slussen, men går sedan via Skeppsbron och Cityterminalen till en ny ändhållplats vid Fridhemsplan.

Den nya sträckningen för linje 53 mellan Slussen och Fridhemsplan ger dig som reser mellan Henriksdal/östra Södermalm och Kungsholmen en möjlighet att resa direkt. Alla avgångar går till Henriksdalsberget och vissa vidare till Finnberget.

Klicka här för en lista över alla hållplatser och bytpunkter

image

Ett svar till “Klart: Buss 53 byter sträckning from midsommar

  1. Sandra Mc Namara

    Vad ska vi få för buss vi som bor långt in på Roslagsgatan ? Där 53 går nu ??? Fridhemsplan har massa bussar vi har färre och färre stationer det är en kattastrof för många att 53 försvinner från johannesskolans hållplats tex och för oss som bor på Frejgatan mm

Kommentera