Grannarna i seniorhuset träffade oppositionsborgarrådet Khashayar Farmanbar

I slutet av juni träffade oppositionsborgarrådet Khashayar Farmanbar från socialdemokraterna i Nacka grannarna i seniorhuset ovanför Finnboda.

Över 50 grannar träffades coronasäkert utomhus vid rekreationsområdet Vidablick för att diskutera tillgängligheten för de boende i seniorhuset och brf Finnboda Trädgårdar.

Lång och brant väg till buss 55, rejäl trappa till ICA Nära Finnboda och 20 till 30 minuters turtäthet på buss 55 känns kanske inte riktigt tillgängligt. En hiss till Finnboda och tätare bussturer hade varit lösningen.

“Att en alpbacke ska vara enda vägen till samhället för de som bor i 55+ bostäder är inte rimligt. Vi vill bygga en hiss som kan underlätta för de boende att ta sig till mataffär & SL-båtarna”, skriver Khashayar Farmanbar på Facebook.

Seniorerna lyssnar på Khashayar Farmanbar från socialdemokraterna
Seniorerna lyssnar på Khashayar Farmanbar från socialdemokraterna

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

En kommentar till “Grannarna i seniorhuset träffade oppositionsborgarrådet Khashayar Farmanbar”

  1. Ja en hiss ner till finnboda hamnområdet från vår bergknalle vore bra.En del spekulanter till HSBlägenheterna tycker tillgängligheten är dålig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: