1000 grannar har redan lämnat synpunkter på exploateringen av Trolldalen

1000 personer från Henriksdalsringen, Saltsjöqvarn, Finnboda, Danviksklippan, Kvarnholmen & andra bostadsområden har redan lämnat in synpunkter på detaljplanen för Henriksdalsbacken.

Ett 15-tal personer från boendenätverket Bevara Trolldalen! har sedan 4 februari i alla väder och klockslag ihärdigt knackat dörr och stått på torg, kajer och gator för att samla synpunkter / yttranden på pågående samrådet för Henriksdalsbacken.

Insamling av synpunkter på detaljplanen för Henriksdalsbacken inklusive Trolldalen
Insamling av synpunkter på detaljplanen för Henriksdalsbacken inklusive Trolldalen

Idag, 26 februari nåddes målet att få ihop 1000 sådana synpunkter / yttranden med hjälp av vår mall – och då räknar vi inte in synpunkter som folk själva har skickat in till kommunen.

Även ett 15-tal bostadsrätts-, miljö- och hembygdsföreningar i Nacka och Stockholm har lovat lämna in synpunkter, däribland bostadsrättsföreningen Utsikten 1-35, Nacka Hembygdsförening, föreningen Rädda Hammarbyskogen, Naturskyddsföreningen Nacka, föreningen Skydda Skogen och Nacka Miljövårdsråd.

Tack också till Nackalistan som sponsrade med utskrifter av mallen och annons i NVP, Miljöpartiet som annonserade på Facebook och Vänsterpartiet som skrev ut affischen till oss.

Du som inte har lämnat in synpunkter ännu det ännu gör det senast 17 mars. Nedanför kan du läsa hur det går till:

Samråd för Henriksdalsbacken: Lämna synpunkter senast 17 mars

4 feb till 17 mars håller Nacka kommun samråd för detaljplanen för Henriksdalsbacken inkl. Trolldalen. Privatpersoner & föreningar lämnar synpunkter så här:

Kommentera