Det stinker just nu i Henriksdal

I dagarna luktar det extra mycket från reningsverket i Henriksdal varför många har hört av sig till Stockholms Vatten och Avfall.

Stockholms Vatten och Avfall skriver så här:

Vi har skumningsproblem i våra rötkammare. Skummet gör att slammet i rötkamrarna lyfter hela vägen upp till rötgasledningarna. Då bildas högt tryck i rötgasledningarna vilket gör att båda slam och gas måste släppas ut. Både slammet och gasen bidrar till den dåliga lukten.

Vi kan tyvärr inte ge någon prognos på när problemet är löst. Kan inte säga mer än att vi jobbar med problemet och att det tar upp väldigt mycket tid och resurser.

Kryssa Konstantinos Irina i kommunalvalet & rösta på Nackalistan!

Konstantinos Irina kandiderar för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige
Konstantinos Irina

Jag som driver nyhetsbloggen heter Konstantinos Irina, är hemma i Saltsjöqvarn & bodde innan dess på Henriksdalsringen. I år kandiderar jag för Nackalistan för att kämpa för de lokala frågorna som har hamnat i kläm när Nacka bygger stad:

1. Bevara naturen runt Svindersviken – Trolldalen, Ryssbergen & Svindersberg.

2. Trygga våra barns framtid – säkra skolvägen när Nacka bygger stad, bygg hemmanära idrottsplatser, ta inte bort Vilans stora skolgård…

3. Förhindra en trafikinfarkt på Kvarnholmsvägen – bygg om vägen och korsningen, ge seniorerna en hiss, bygg en gångbro till Sickla, höj turtätheten på buss 55 & upp till Finnberget…

4. Stötta lokala kultur- och föreningslivet – öppna ett bibliotek på Kvarnholmen, stötta föreningslivet med lokaler…

Läs mer om varför du borde rösta på mig…

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

En kommentar till “Det stinker just nu i Henriksdal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: