Trollkarlen från Zvindersvik spelas på Svindersviks brygghus

Trollkarlen från Zvindersvik heter en modern tolkning av klassiska Trollkarlen från OZ som kommer visas på Svindersviks brygghus i juli och augusti 2022.

I den här versionen kommer en ensamstående mamma från Nacka och sonen Totte som vägrar gå till skolan att möta de välkända figurerna Fågelskrämman, Plåtmannen och Lejonet.

Svindersviks brygghus i Nacka
Svindersviks brygghus i Nacka

Medverkande i Trollkarlen från Zwindersvik

Medverkande är Daniel Epstein, Frida K Eriksson, Jessica Gustafsson, Åsa Karlin, Fredrik Lexfors, Lisa Lexfors, Matti Norlin, Leija Eriksson Dominguez, Lo Lexfors, Eddie Eriksson Dominguez och Lilly Lexfors.

Therese Söderberg ansvar för regi. Åsa Karlin gjorde kostymerna. Frida K Eriksson skrev manus och Daniel Epstein sångtexterna medan Frida K Eriksson/Matti Norlin står för musiken.

Trollkarlen från Zwindersvik
Trollkarlen från Zwindersvik

Datumen för Trollkarlen av Zvindersvik

Föreställningen är c:a 2 timmar lång inklusive paus. Den spelas utomhus.

Pjäsen spelas klockan 18:00 följande dagar: 7-9 juli, 13-16 juli samt 18-20 augusti.

Förboka middag

Eftersom det kommer bli en helhetsupplevelse så kan du som köper biljetter även samtidigt boka till middag före föreställningen. Varmrätt serveras klockan 17:00 och dessert i pausen. Kontakta Svindersviks Brygghus för information…

Det går även att förboka från vår pausmeny vid ankomst. Där kan du välja något litet att äta, gott fika eller dricka och snacks. I baren serveras öl och vin. Då vi befinner oss på ett café är medhavd matsäck ej tillåten.

Biljetter

Biljetterna kostar mellan 195 och 425 kronor beroende på barnen ålder (gratis upp till 3 år) och om du endast gå på föreställningen eller om du också vill äta middag.

Rösta på Konstantinos Irina i kommunalvalet!

Konstantinos Irina kandiderar för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige
Konstantinos Irina

Jag som driver den nyhetsbloggen heter Konstantinos Irina, är hemma i Saltsjöqvarn & bodde innan dess på Henriksdalsringen. I år kandiderar jag för Nackalistan för att kämpa för de lokala frågorna som har hamnat i kläm när Nacka bygger stad:

1. Bevara vår närnatur – Trolldalen, Ryssbergen & Svindersberg.

2. Trygga våra barns framtid – säkra skolvägar, hemmanära idrottsplatser, stora skolgårdar, strövområden…

3. Förhindra en trafikinfarkt på Kvarnholmsvägen – bygg om vägen, ge seniorerna en hiss, bygg en gångbro till Sickla, låt buss 53 återigen trafikera Saltsjöqvarn och Danvikshem…

4. Stötta lokala kultur- och föreningslivet – öppna ett kulturhus på Kvarnholmen, ge kulturbidrag till öppen scen på Henriksdalsberget…

Läs mer om varför du borde rösta på mig…

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: