Paviljong & boulebana invigda med dansevent

13 juli gästade danseventet The Gathering Henriksdalsberget för att fira att nya boulebanan med paviljong står på plats.

Alkohol- och drogfria danseventet hölls intill Café Vy utanför Henriksdalsringen 45.

Nacka kommun hade just ställt klart en boulebana och en paviljong med scen. Tidigare gick Café Vy ett nej på ansökan om kulturbidrag men scenen kan ändå användas för små kulturevenemang av grannarna i trakten.

”Nu har Henkan en ny, fin plats att dela, kom gärna med idéer på roliga arrangemang och happenings vi kan köra så ordnar vi det”, säger Sanna Hörnfeldt som tillsammans med Manzoor Zekria står bakom initiativet och drivet Café Vy.

Paviljong invigd på Henriksdalsberget

Rösta på Konstantinos Irina i kommunalvalet!

Konstantinos Irina kandiderar för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige
Konstantinos Irina

Jag som driver den nyhetsbloggen heter Konstantinos Irina, är hemma i Saltsjöqvarn & bodde innan dess på Henriksdalsringen. I år kandiderar jag för Nackalistan för att kämpa för de lokala frågorna som har hamnat i kläm när Nacka bygger stad:

1. Bevara vår närnatur – Trolldalen, Ryssbergen & Svindersberg.

2. Trygga våra barns framtid – säkra skolvägen när Nacka bygger stad, bygg hemmanära idrottsplatser, ta inte bort Vilans stora skolgård…

3. Förhindra en trafikinfarkt på Kvarnholmsvägen – bygg om vägen, ge seniorerna en hiss, bygg en gångbro till Sickla, låt vissa turer på buss 53 återigen trafikera Saltsjöqvarn och Danvikshem…

4. Stötta lokala kultur- och föreningslivet – öppna ett bibliotek på Kvarnholmen, stötta föreningslivet med lokaler…

Läs mer om varför du borde rösta på mig…

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: