20 augusti: Valdebatt om idrotten i Nacka

Fotbollsturnering på Henriksdalsringens innergård

På lördag, 20 augusti klockan 16:00 håller Rädda Nackaidrotten en moderatorledd debatt med representanter från samtliga partier i Nacka kommunfullmäktige om idrottens framtid i kommunen.

Det medverkar även ett tiotal föreningar från de största sporterna i kommunen. De kommer kunna berätta om sin verklighet idag med för få hall- och plantider.

De kommer också ställa frågan direkt till politikerna: vad tänker ni göra för idrottssatsningar efter valet och hur snabbt?

Debatten hålls på Sicklavallen som Rädda Nackaidrotten ville utveckla till en idrottspark.

Kryssa Konstantinos Irina i kommunalvalet & rösta på Nackalistan!

Konstantinos Irina kandiderar för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige
Konstantinos Irina

Jag som driver nyhetsbloggen heter Konstantinos Irina, är hemma i Saltsjöqvarn & bodde innan dess på Henriksdalsringen. I år kandiderar jag för Nackalistan för att kämpa för de lokala frågorna som har hamnat i kläm när Nacka bygger stad:

1. Bevara naturen runt Svindersviken – Trolldalen, Ryssbergen & Svindersberg.

2. Trygga våra barns framtid – säkra skolvägen när Nacka bygger stad, bygg hemmanära idrottsplatser, ta inte bort Vilans stora skolgård…

3. Förhindra en trafikinfarkt på Kvarnholmsvägen – bygg om vägen och korsningen, ge seniorerna en hiss, bygg en gångbro till Sickla, höj turtätheten på buss 55 & upp till Finnberget…

4. Stötta lokala kultur- och föreningslivet – öppna ett bibliotek på Kvarnholmen, stötta föreningslivet med lokaler…

Läs mer om varför du borde rösta på mig…

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: