Friluftsfrämjandets grupp för yngsta barnen fortsätter på Kvarnholmen

Öppna skogsgläntan, Friluftsfrämjandets grupp för de yngsta barnen (0-2 år), forstätter att träffas till hösten på onsdagar klockan 13:00-14:30 på Kvarnholmen med start 14 september.

I sällskap med sin daglediga vuxen och ledaren Sanna upptäcker och utforskar barnen tillsammans skogen och naturen på Kvarnholmen.

Barn som inte kan gå själva kan bäras i t.ex. famnen, sjal eller sele. Gruppen går inte långt eller snabbt. Under sju onsdagar sjunger, leker och fikar barn och föräldrar tillsammand ungefär som i öppna förskolan fast alltid utomhus (och i alla väder).

Samling på gräsmattan i Kvarnholmsparken på östra udden.

Kostnad 100 kronor / barn och medlemskap i Friluftsfrämjandet för barnet.

Vill du och ditt barn prova på en gång innan barnet löser medlemskap i Friluftsfrämjandet så går det bra. Skicka då ett mejl till ledaren Sanna, se mejladresss i inbjudan.

Kryssa Konstantinos Irina i kommunalvalet & rösta på Nackalistan!

Konstantinos Irina kandiderar för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige
Konstantinos Irina

Jag som driver nyhetsbloggen heter Konstantinos Irina, är hemma i Saltsjöqvarn & bodde innan dess på Henriksdalsringen. I år kandiderar jag för Nackalistan för att kämpa för de lokala frågorna som har hamnat i kläm när Nacka bygger stad:

1. Bevara naturen runt Svindersviken – Trolldalen, Ryssbergen & Svindersberg.

2. Trygga våra barns framtid – säkra skolvägen när Nacka bygger stad, bygg hemmanära idrottsplatser, ta inte bort Vilans stora skolgård…

3. Förhindra en trafikinfarkt på Kvarnholmsvägen – bygg om vägen och korsningen, ge seniorerna en hiss, bygg en gångbro till Sickla, höj turtätheten på buss 55 & upp till Finnberget…

4. Stötta lokala kultur- och föreningslivet – öppna ett bibliotek på Kvarnholmen, stötta föreningslivet med lokaler…

Läs mer om varför du borde rösta på mig…

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: