Valsedelsutdelare från Kvarnholmen och Finnberget sökes

Till valdagen, 11 september någon timme klockan 8:00 – 17:00 söker jag dig på Kvarnholmen, Finnberget eller Gäddviken som kan stå utanför vallokalen vid makaronifabriken och räcker fram Nackalistans valsedel.

Du får inte göra reklam eller svara på frågor om Nackalistan eller frågorna jag vill kämpa för utan bara räcka fram valsedeln.

Utdelningen av valsedlar är jätteviktig för grannar som i sista sekunden bestämmer sig vilket parti de ska rösta på eller som inte vet att Nackalistan finns som alternativ.

Nackalistan fick 2018 7,1 % av rösterna på Kvarnholmen.

Viktiga lokala frågor att driva på Kvarnholmen och Finnberget

Bland frågorna som jag driver på just Kvarnholmen och Finnberget finns:

Hör av dig

Om du är intresserad eller behöver veta mer innan du kan tänka dig att ställa upp, hör av dig till konstantin.irina@gmail.com.

Kryssa Konstantinos Irina i kommunalvalet & rösta på Nackalistan!

Konstantinos Irina kandiderar för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige
Konstantinos Irina

Jag som driver nyhetsbloggen heter Konstantinos Irina, är hemma i Saltsjöqvarn & bodde innan dess på Henriksdalsringen. I år kandiderar jag för Nackalistan för att kämpa för de lokala frågorna som har hamnat i kläm när Nacka bygger stad:

1. Bevara naturen runt Svindersviken – Trolldalen, Ryssbergen & Svindersberg.

2. Trygga våra barns framtid – säkra skolvägen när Nacka bygger stad, bygg hemmanära idrottsplatser, ta inte bort Vilans stora skolgård…

3. Förhindra en trafikinfarkt på Kvarnholmsvägen – bygg om vägen och korsningen, ge seniorerna en hiss, bygg en gångbro till Sickla, höj turtätheten på buss 55 & upp till Finnberget…

4. Stötta lokala kultur- och föreningslivet – öppna ett bibliotek på Kvarnholmen, stötta föreningslivet med lokaler…

Läs mer om varför du borde rösta på mig…

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: