Har du också sett den vita limousinen på Henriksdalsberget?

CrownLimo heter företaget som har sitt säte på Henriksdalsberget. I limousineserviceföretagets flotta ingår bland annat en splitterny Chrysler 300C tillverkad av Tiffany i Kalifornien.

CrownLimos limousine vid inspelningen av dramaserien Inkognito på Fjällgatan i Stockholm

Anders Dahlström, en av CrownLimos ägarne och förare, bor på Henriksdalsberget sedan 1999 och är engagerad i bostadsrättsföreningen Svindersvik. Innan flytten till Henkan bodde han på Reimersholme.

“Jag gillar berget eftersom de finns många olika människor och kulturer här samt att det är nära till stan och samtidigt till natur i viss mån. Nuförtiden är det ju även perfekt med närheten till Sickla köpkvarter. Hela kringområdet håller på att förändras med nya bostäder och områden. Det är spännande tycker jag! En ny stadsdel håller ju på att byggas”, säger Anders om varför han stannar här.

Anders berättar att man många hyr en limousin plus förare när de vill göra något speciellt, t.ex. när det är dags för bröllop, fest, bal, middag, konsert, en utökad shoppingrunda, svensexa, möhippa, kick off eller liknande.

Kör Talang-kändisarna
Bert Karlsson, Charlotte Perelli och Henrik Fexeus med CrownLimos bil vid inspelningen av Talang 2011
Bert Karlsson, Charlotte Perelli och Henrik Fexeus med CrownLimos bil vid inspelningen av Talang 2011

Han driver företaget sedan 2010 tillsammans med en affärspartner. Men redan nu händer en hel del spännande saker. Limousinen var bland annat med i inspelningen av TV4:s nya dramaserie Inkognito på Fjällgatan.

Och Anders fick också köra Talang-kändisarna Bert Karlsson, Charlotte Perelli och Henrik Fexeus. Så håll koll på serien. Du kanske upptäcker någon intervju i CrownLimos bil.

I CrownLimos flotta ingår också en hummerlimo, en Lincoln Towncar, och en Mercedes-Benz. För övrigt finns CrownLimo nu också på Facebook.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: