Föreningslokal på Henriksdalsberget har blivit tatueringsstudio. Tycker du att det är bra?

Bostadsrättsföreningen Svindersviks föreningslokal i valvet mellan Henriksdalsringens centrum och innergården har blivit ett tatueringsstudio.

Lokalen har tidigare varit en mindre livsmedels- och videobutik. Efter omvandlingen av Stockholmshems hyresrätter till bostadsrätter 2009 renoverades butikslokalen för runt 700.000 för att fungera som lokal för föreningsmöten och privata fester.

Men eftersom det finns en föreningslokal i Gula huset har brf Svindersviks styrelse beslutat att erbjuda de renoverade lokalerna till affärsverksamheter.

De första reaktionerna på tatueringsstudion är inte så positiva: ”Ett tips till er som ska tatuera er, Gör inte det på henkan, de tar mycket och använder gamla nålar!!! Svindersvik vad tänker ni med? Ta bort skiten…”, skriver Facebook-profilen Fotboll på Henriksdalsberget.

Lucia-firande 2010 i brf Svindersviks föreningslokal

Lucia-firande 2010 i brf Svindersviks föreningslokal

3 svar till “Föreningslokal på Henriksdalsberget har blivit tatueringsstudio. Tycker du att det är bra?

  1. magdalena

    Björn jag håller med dig till en viss del…men vad menar du men ligister sombor här? har du någon gång pratat med ungdomarna? eller är du den typen som går förbi och har massa fördommar?

  2. Magdalena

    Jag har tatuerat mig där…dem är jätte trevliga och super fräscha…du ser när nålen tas ut ur paket…. Konstantin du måste verkligen rensa bort dina falska källor…du sprider onödigt falska rykten…du bor inte ens på henkan…

  3. Jag tror inte dom använder gamla nålar!!! Som vanligt ska det klagas å gnällas på allt!!låt dom som vill tatta sig göra det!! Eller tror ni att ligister ska komma!! Dom finns och bor redan här!!!!!

Kommentera