Premiär för Teddy Goitoms dokumentär om Sydafrika

I morgon, 23 mars är öppnar filmfestivalen CinemAfrica i Stockholm. Bland filmerna finns också dokumentären Stocktown X Sydafrika av Teddy Goitom, boende på Henriksdalsberget och Benjamin Taft.Dokumentären visar en roadtrip eller genomresa genom Sydafrika och skildrar den livfulla, sociala och kreativa samtidskulturen i landet idag. De möter modekreatörer, punkband, konstnärer och gerilla-filmskapare.

Teddy kommer att närvara vid premiären på CinemAfrica som blir av den 26 mars.

Bland alla karaktärer som du möter i filmen finns  hårdrocksbandet Ree-burth, fotografen Musa Nxumalo, kläddesignern Smarteez, tv-spelsbolaget 2bop, rapparna Die Getuies [The Witnesses], filmaren Ebrahim Hajee, och musik av Dirty Paraffin och Gazelle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s