Biggles Bar smygöppnade i fredags i Henriksdalshamnen

Sportbaren Biggles Bar vid Jan Inghe Hagströms-torg i Henriksdalshamnen passade på att öppna sina portar i fredags. Bistrobaren kommer att inrikta sig på grillat, smårätter, pizza och olika ölsorter. Allt med en etnisk touch.Enligt ägarna var det pizzorna som gjorde intryck under öppningsdagen. “Folk kom tillbaka och ville köpa mer!” Men fokus kommer att ligga på grillen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

En kyldisk vid baren, som nu är tom, ska snart vara full med smårätter från olika rätter som passar bra till Biggles olika ölsorter. Från fatet finns redan nu Bavaria, Samuel Adams och La Trappe. Och i kylen syns Weihenstephaner och Staropramer. Och fler ölsorter kommer att göra entré snart.

Fredag och lördag kväll är det dessutom dags för cocktails och drinkar.

Inredningen är hållen i svartvitt: Svarta bord, lampor, hyllor och bardisk. Väggarna och andra detaljer är däremot vita. Lekfulla taklampor och en fondvägg här och där gör det hela snyggt.

Här ska vi inte heller glömma uteserveringen som kommer att vara poppis när hamntorget är klar – stenbeläggningen, byggnaderna och marinan.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

2 reaktioner till “Biggles Bar smygöppnade i fredags i Henriksdalshamnen”

  1. super god mat lagad av den sydafrikanske kocken. ska bli roligt att se vad som kan bli av stället! rekomenderar absolut folk att gå dit att äta!

  2. Supergoda pizzor! Lite dyrare men väl värda sitt pris – om man vill lyxa till det lite! Trevlig personal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: