Ledarskapstränare på Finnberget missnöjd med vårdens telefonköer

Alexander Holmberg, pappa, föreläsare, motivatör och ledarskapstränare, som debuterade 2008 med “Pappa hämtar” var en av många som vid förra valet tyckte att sossarna har suttit tillräckligt länge i regeringsskifte. Men han är inte så säkert på att det blev bättre sedan dess.

Alexandra Holmberg bor på Finnberget

På sin blogg skriver han att dottern fick vattenkoppor. En vattkoppa var så nära ögat, att det blev inflamerat. Dessutom fick hon hög feber och kissade 4-5 gånger i timmen. Distriktsköterskan på Sjukvårdsupplysningen var tydlig om att han borde åka in med dottern till en läkare.

Så försökte han att få en tid på näraktuen i Sickla och gjorde över hundra försök på deras bokningstid mellan klockan 17:00 och 21:00. Men det var antingen upptaget eller så satte telefonsvararen igång.

“Något har blivit riktigt knasigt. Det fria valet är inte fritt och jag ser med fasa vart vi är på väg. När Obama går åt ett håll för att rätta till ‘sicko-sjukheter’ i samhället, gör vi motsatt”, skriver Alexander vidare på sin blogg.

>> Läs hela hans blogginlägg.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d